søndag 14. mars 2010

3 gode kjøkkenløsninger

Vi er så glad i kjøkkenet vårt (her er hovedinnlegget om kjøkkenet)og det er spesielt noen løsninger vi er veldig fornøyd med. El-søylen på øya er virkelig smart. Da kan man benytte stavmikser, ha pc'en til lading etc. Hvis man skal ha koketoppen på øy anbefales el-søyle på det sterkeste. Vår er fra EVOline.



Sjalusiskapet er et annet smart funn. Fast har vi vannkokeren i stikkontakt med tidsbryter. Veldig greit da den kan stå i hele tiden uten at man trenger å bekymre seg for brannfare. Ellers er det greit med sjalusidør for å rydde unna det som står litt i veien (som akkurat nå befinner seg på kjøkkenbenken i anledning dagens foto), slik at benken til enhver tid ser ryddig ut ;-)



Med to små i hus er det flott med litt leker i umiddelbar nærhet til barkrakkene som de benytter hver eneste dag. Da vi rev bæreveggen måtte vi ha en bærestolpe i steden. Denne ble mindre og penere ved å bygge den inn i øya og med en skapdør i front (som ser ut som skuffer) ble det litt plass til plastelina, knotter etc. Nederste skuff ved siden av er også jentene sin. Der er det fargestifter, maleskrin og perler. Praktisk!



4 kommentarer:

  1. Veldig greie løsninger, kommer nok til å bruke noen av de samme selv. El-søylen er jo et must med kokeplate på øya, og vi kommer nok og til å plassere ungenes hobbysaker i noen skuffer på kjøkkenet. Er koselig når kjøkkenet blir en sosial møteplass for hele familien! :)

    SvarSlett
  2. Helt utrolig lekkert som sagt før. Et av fineste jeg har sett.Rett og slett:)


    Nattaklem og fin uke til deg:)

    SvarSlett
  3. Utrolig flott kjøkken! Med praktiske løsninger :)

    SvarSlett
  4. Skal ordne kjøkken snart hjå oss og dette såg kjempebra ut:-) takk for bra tips:-)

    SvarSlett

Jeg blir veldig glad for en liten eller stor kommentar.
Klem Anette