fredag 26. mars 2010

Hva er et must i Køben?

Foto: GreenGate

Etter påske setter mannen og jeg kursen for noen dager i København. Jeg har gitt klar beskjed om at vi må ha med noen store, tomme kofferter siden mor i huset skal shoppe! I mitt indre har jeg sett for meg en koffert som stadig blir fullere med GreenGate, Maileg, Vipp, Collage lampen som jeg ønsker meg og ikke minst en designerstol fra Arne Jacobsen... Selvsagt ikke helt realistisk i en mellomstor koffert, men i drømme er heldigvis allting lov! Det mest nærliggende er nok noe nytt fra GG og litt annet smårusk.

Men hva bør vi få med oss? Er det noen (antakeligvis flere) fantastiske små interiørbutikker som absolutt er et must? (kanskje ikke et must for mannen, men for hu mor ;-))

Ha en flott fredag og god påske for de som snart reiser på påskeferie.

2 kommentarer:

 1. Vi har noen gode tips inne i bloggen vår (bare klikk deg inn på København label'en.Illums er ihvertfall et must.
  God tur og kos dere masse.

  SvarSlett
 2. Hej Anette
  Tak for din pæne omtale af Hugin & Mugin - synd du ikke fik et par fine kjoler med hjem ;-) Vi har vores bedste kollektion nogensinde - men husker du kan også besøge os her www.hugin-mugin.com - vi søger en franchisetager til at tage ansvar for Hugin & Mugin webshop i Norge - måske du kender nogen som har interesse ?? Vi har så mange norske kunder i vores butik idag :)
  Louise (indehaver af Hugin & Mugin)

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad for en liten eller stor kommentar.
Klem Anette