mandag 12. juli 2010

Corian bak kjøkkenvasken

Siden dette er en interiørblogg bør det vel komme litt interiør også... Bloggingen har våknet til liv igjen etter en dvaleperiode. Det er vel ikke bare meg som opplever det??

Vi har endelig fått opp noe under vinduet og over kjøkkenbenken (bak vasken mao...). Ting kan innimellom ta endel tid (iallefall småting). Det har stått mellom glassplate og Corian (fliser forsvant ut ganske tidlig). Vi hadde en glassplate på utlån og var ikke helt fornøyd med den. Nå er Corianen på plass. Det ble enkelt og pent. Benkeplaten vår er i fargen, Cameo white, mens vi nå har valgt Glacier White til veggen. Den er veldig passet best til veggfargen, Chi.

Resultatet ble bra og vi er veldig fornøyde. Corian er et fantastisk materiale som absolutt kan anbefales. Vi har ordnet benkeplaten og platen bak på veggen fra Italian Design i Tønsberg.

Ellers er prikken over i'en i hus og dukker snart opp på bloggen ;-)

See you!

4 kommentarer:

 1. så gøy at du også har valgt kjøkkentema i dag. corian ser flott ut.
  ser kjempefint ut på kjøkkenet ditt.

  sommerhilsen fra Åpent hus

  SvarSlett
 2. Hei hei :))

  Så flotte bilder av et flott kjøkken , jeg liker :)))

  Ha en fin sommer :))

  Klem Hege :))

  SvarSlett
 3. Det ble veldig, veldig fint! Har selv tenkt på glassplate, men nå ble jeg usikker. Kan jeg spørre hvorfor du ikke var fornøyd med glassplata? Og hva det kostet per meter for Corian?

  Ønsker deg en fin sommer - liker bloggen din:)

  ANN

  SvarSlett
 4. Corian er et herlig materiale, og ser jo kjempefint ut på kjøkkenet ditt :)

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad for en liten eller stor kommentar.
Klem Anette