onsdag 20. januar 2010

Bad - Før og nå

Jeg har tidligere hatt et innlegg fra badet, men med NIBs baderomsutfordring har jeg funnet fram et bilde fra vi overtok huset og noen nye jeg har tatt i dag.

Da vi overtok huset for litt over et år siden pusset vi opp badet så det var ferdig til vi flyttet inn. Vi slo ut veggene mellom toalett, bad og gang for å få et stort rom på ca 8 m2.

Vi valgte store brune fliser på gulvet og matte hvite på veggen. Jeg er utrolig fornøyd med valget. Badeinnredningen er Fusion fra Teambad. Frontene under vasken var bestilt i hvitt, men vi ble feilsendt sølv. De speiler seg i de brune flisene slik at det ser ut som de er tatt ut med omhu for å matche gulvet. Snakk om flaks! Vi har også hvite i reserve, men ennå forblir de innpakket i kjelleren.
Badekaret er Afrodite fra Interform. Samme badekaret hadde vi i den gamle huset vårt. Det er 170x70 stort så det passer fint hvis man ikke ønsker et ruvende kar.
Dusjkabinett eller ikke var også et omdiskutert tema i heimen og vi endte opp med et Showerama 7-5 Basic fra Porsgrund bad for å være på den sikre siden mtp fukt.


8 kommentarer:

 1. Hei Anette
  Koser meg med bloggen din. Veldig fin!Skulle ønske badet mitt så like rent og pent ut.

  klem karianne

  SvarSlett
 2. Artig å se før- og etterbilder!

  SvarSlett
 3. Hei, så koselig kommentar du la igjen hos meg :)
  For en total forvandling på badet! Lyst og fresht!
  Bruker dere dobbelvaskene mye? Jeg hadde det før men er i tvil om vi skal ha det igjen. De ble ikke så mye brukt siden vi sjelden går på badet samtidig... men kanskje det er lurt å ha på barna sitt bad?

  He en flott helg!

  SvarSlett
 4. Takk for koselige kommentarer. Dobbelvaskene blir brukt veldig mye. Vi har to jenter på 2 1/2 og 4 1/2 år og vi synes det er veldig praktisk at man kan bruke hver sin. Anbefales!

  SvarSlett
 5. Veldig lekkert - likte spesielt godt badekaret! :-)

  SvarSlett
 6. Lekkert bad! Vi lurer på om vi skal ha 1 eller 2 vasker på masterbadet i det nye huset. Synes det ser flott ut med to!

  Ha en fin tirsdag!
  //Christine

  SvarSlett
 7. Hei! kjempefint bad, igrunn akkurat slik jeg vil ha mitt. Hvor kjøpte du flisene?

  SvarSlett
 8. Kjempe gøy å se før - etterbilder! Kjempe fint baderom du har fått, spennende og inspirerende å lese bloggen din, gleder meg til å lese de neste bloggene dine. Det var kjempe fint design på karet ditt, jeg har akkurat kjøpt meg Aqua Base Duo Massasjekar . jeg er så fornøyd, for badet vårt ser så mye friskere ut - badet vårt ligner på det før-bilde ditt.
  Hilsen liv

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad for en liten eller stor kommentar.
Klem Anette